Bromfietsrijbewijs

Als je zestien jaar bent kun je het scooterrijbewijs halen. Ondanks dat de leeftijd voor het halen van het autorijbewijs is verlaagd naar zeventien jaar, is de scooter nog steeds enorm populair onder jongeren. De scooter blijft een snelle manier om je van A naar B te verplaatsen. In Schagen zullen de rijlessen gegeven worden, evenals het examen.

Veilig rijden op je scooter

Scooters zijn nog steeds een populair vervoersmiddel onder jongeren. Ze maken weliswaar een klein deel uit van alle weggebruikers, maar scooterrijders zijn wel bij ongeveer tien procent van alle verkeersongelukken betrokken. Neem voorzorgsmaatregelen: draag een helm en onderschat andere verkeersdeelnemers niet als je op je scooter deelneemt aan het verkeer.

Nog geen theorie??? 

Klik hieronder op de link!

Praktijkles en –examen

Praktijklessen voor je scooter rijbewijs volg je in dezelfde plaats als je praktijkexamen.  Praktijklessen doe je op de scooter, waarbij je wordt gevolgd door de instructeurs van Rijschool Rick. Hij volgt jou ook op de scooter, zodat je goed wordt begeleid in het verkeer. Gemiddeld heb je zo’n vijf uur praktijkles nodig voordat je examen kunt doen. Als je de praktijklessen met succes hebt afgelegd wordt dit snel vervolgt met een praktijkexamen. Wij adviseren om pas na het  behalen van je theorie examen te starten met de praktijklessen.

Theorieles en -examen

Voordat je je scooterrijbewijs kunt halen, moet je het theorie-examen met succes afleggen. Als je vijftien en half jaar oud bent mag je theorie-examen doen voor je scooter rijbewijs.

IVM LANGE CBR WACHTTIJDEN: KOOP ZO SNEL MOGELIJK JE THEORIE EXAMEN OP WWW.CBR.NL

Noordkop Theorie is een onderdeel van Rijschool Rick en daar kun je je aanmelden om je theorie te behalen.
Voordat je het praktijkexamen bromfietsrijbewijs voor de scooter kunt halen, zal je je theoriecertificaat in handen moeten hebben. Noordkop Theorie helpt jou graag om je slagingskans zo groot mogelijk te maken.
Daarom kun je bromfiets theorielessen volgen bij onszelf. Je krijgt professionele hulp bij het bestuderen van de scooter theorie en jij kunt vragen stellen over de onderdelen die je niet begrijpt. Samen met onze deskundigen zorg jij er zo voor dat je wel moet slagen voor dat scooter theorie-examen!
Als je bent geslaagd voor je theorie-examen dan vragen wij jou een mailtje naar ons te sturen met daarin de dagen dat je beschikbaar bent en/of eventueel verhinderd bent. Wij gaan dan gelijk aan de slag om je praktijkdagen en examen in te plannen.

BROMFIETS PRAKTIJKPAKKET

4 rijlessen van 60 minuten.

Praktijkexamen

VASTE LAGE PRIJS

280.-